• Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

06.12.2017

Karacabey’in Meşhur Harası Dünya Gündeminde

Anadolu Ajansı Bursa muhabirlerinden Sergen Sezgin’in, Karacabey TJK Pansiyon Harasında çektiği fotoğraflar, uluslararası düzeyde seçkin haber kuruluşlarından “The Guardian” ile “Time’’ dergilerinde, ayın fotoğrafları arasında yer alarak, sosyal medyada yayınlandı. Başkan Ali Özkan da AA muhabiri Sezgin ile makamında bir araya gelerek, kendisini başarılarından ötürü tebrik etti.

50 yıllık sanayi esnafları plaketle ödüllendirildi

Sanayide bulunan esnaf dükkanlarına Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mustafa Yağcı, Marangoz ve Benzerleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nedim Sındıran ve Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Vural ile birlikte giden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabey Belediyesi olarak mesleğinde belli bir yaşı geçirmiş esnaflara Karacabey halkı adına plaket verdiklerini söyledi.

Özkan, "Karacabey Belediyesi olarak Karacabey halkına hizmet eden, Karacabey’de emeği olan ve bize değer katan esnaf büyüklerimizi çeşitli vesilelerle ziyaret ediyoruz. Karacabey’imize yapmış olduğu hizmetlerden ötürü Karacabey halkı ve Karacabey Belediyesi adına kendilerine plaket takdim ediyoruz. Bizlere yaptıkları hizmetlerden dolayı hepsine teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki hayatlarında da hayırlı işler diliyorum. Sağlık, huzur ve mutlu bir hayat temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Plaket alan sanayi esnafları da, "Bugüne kadar Karacabey’e hizmet verdik. Bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Bu davranışınızla bizi gururlandırdınız. Bize bu plaketi laik gören Karacabey halkına ve Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’a teşekkür ediyoruz" dediler.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017