• ‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

26.01.2018

‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, ilçedeki miniklerle birlikte gerçekleştirilen ‘’Başkanımla okuyorum’’ projesi tüm hızıyla sürerken, 10. haftanın geride kaldığı proje kapsamında Başkan Özkan, toplum genelinde kitap okuma alışkanlığının artırılması adına bugüne dek önemli bir farkındalık yaratmayı başardı.

15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı açılışını gerçekleştirdik.

Başbakan Yardımcımız Sayın Hakan Çavuşoğlu, İçişleri E. Bakanımız Sayın Efkan Ala, Bursa Milletvekilimiz Sayın Zekeriya Birkan ve protokol mensupları ile 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı açılışını gerçekleştirdik.