• Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

03.06.2018

Karacabey’e modern otopark için ilk kazma vuruldu

Karacabey kent merkezindeki otopark sorununu kalıcı çözüme kavuşturmak adına kolları sıvayan Karacabey Belediyesi, eski vergi dairesinin bulunduğu yere, 6 katlı otopark yapmak için ilk kazmayı vurdu.

1001 Öğrenci Aynı Anda Kitap Okudu

Karacabey Gazi Mahallesi’nde bulunan Hacı Ahmediye İlkokulu ve Şehit Serkan Şahin Ortaokulu’nda okuyan 1001 öğrenciyle yapılan 'Başkanımla Okuyorum' etkinliğine Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve Karacabey Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’de katıldı. Yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında öğrenciler, belediye başkanı ile birlikte kitap okurken,  Başkan Ali Özkan, sanal ortamda yer alan zararlı içeriğe karşı da öğrencilerin uyanık olması gerektiğine dikkat çekti. Öğrencilere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan yaptığı konuşmada  şunarı söyledi.

"Bizler, eğitime ve öğretime son derece önem veriyoruz. Bununla  ilgili olarak ilçemizde bu zamana kadar çeşitli yaptırımlarımız olmuştu. Bugün de böyle güzel bir sosyal sorumluluk projesi ile sizlerin karşısına çıkmaktan son derece mutluyuz. Sizlerle bu anlamlı etkinlikte bir araya gelmenin mutluluğunu hepimiz yaşıyoruz. Kitap okumanın giderek köreldiği ve yerini sanal ortamların aldığı günümüzde, hala kitap okuma alışkanlığını sürdüren arkadaşlarımız elbette var. Okuma alışkanlığı kazanmamız, tüm hayatımız boyunca bize gereken öz güveni ve başarıyı da beraberinde getirecektir. Bu vesile ile etkinliklere katılım gösteren tüm öğrenci ve öğretmenlerine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.