• Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

18.10.2018

Unutulmaya yüz tutmuş sanatlar Karacabey’den dünyaya açılıyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Uluabatlı Hasan İlkokulu tarafından hazırlanan ‘Unutulan Sanatların İzinde’ projesinin tanıtımı kapsamında, okul yetkilileriyle bir araya geldi.

E-Anons

• Gönü Mahallesi'nden Merhum Muharrem Korkmaz'ın eşi Cevriye Korkmaz vefat etmiştir.

Gönü Mahallesi'nden Merhum Muharrem Korkmaz'ın eşi Cevriye Korkmaz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gönü Mah. Camii'nden kaldırılacaktır. Allah rahmet eylesin.

06.04.2017
  • Canbaz Mahallesi'nden İbrahim Enginar'ın Eşi Adile Enginar vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip M.K.P Atatürk Camii'nden kaldırılacaktır. Allah rahmet eylesin.

06.04.2017