• Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

06.07.2018

Karacabey’de İmar Barışı Masası kuruldu

Ülke genelinde çok sayıda kişiyi yakından ilgilendiren ‘İmar Barışı’ için Karacabey Belediyesi’nden vatandaşlara kolaylık sağlayacak önemli bir hamle geldi. Karacabey Belediyesi, vatandaşlara imar barışıyla ilgili danışmanlık ve teknik destek verilmek için belediye bünyesinde ‘İmar Barışı Masası’ kurdu.

E-Anons

• Gönü Mahallesi'nden Merhum Muharrem Korkmaz'ın eşi Cevriye Korkmaz vefat etmiştir.

Gönü Mahallesi'nden Merhum Muharrem Korkmaz'ın eşi Cevriye Korkmaz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gönü Mah. Camii'nden kaldırılacaktır. Allah rahmet eylesin.

06.04.2017
  • Canbaz Mahallesi'nden İbrahim Enginar'ın Eşi Adile Enginar vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip M.K.P Atatürk Camii'nden kaldırılacaktır. Allah rahmet eylesin.

06.04.2017