• ‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

26.01.2018

‘Başkanımla okuyorum’ projesinde 10. hafta geride kaldı

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan tarafından, ilçedeki miniklerle birlikte gerçekleştirilen ‘’Başkanımla okuyorum’’ projesi tüm hızıyla sürerken, 10. haftanın geride kaldığı proje kapsamında Başkan Özkan, toplum genelinde kitap okuma alışkanlığının artırılması adına bugüne dek önemli bir farkındalık yaratmayı başardı.

E-Anons

• Gönü Mahallesi'nden Merhum Muharrem Korkmaz'ın eşi Cevriye Korkmaz vefat etmiştir.

Gönü Mahallesi'nden Merhum Muharrem Korkmaz'ın eşi Cevriye Korkmaz vefat etmiştir. Cenazesi öğle namazına müteakip Gönü Mah. Camii'nden kaldırılacaktır. Allah rahmet eylesin.

06.04.2017
  • Canbaz Mahallesi'nden İbrahim Enginar'ın Eşi Adile Enginar vefat etmiştir.

Cenazesi öğle namazına müteakip M.K.P Atatürk Camii'nden kaldırılacaktır. Allah rahmet eylesin.

06.04.2017