• Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

15.08.2017

Başkan Özkan’dan AK Parti Kadın Kollarına Teşekkür Buluşması

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Ramazan ayı boyunca her akşam dar, gelirli ailelere verilen iftar yemeğinin dağıtımında gönüllü olarak görev alan AK Parti İlçe Kadın Kolları yönetimine, anlamlı hizmetlerinden dolayı ‘teşekkür buluşmasında’ bir araya geldi.

Ali Özkan kimdir?

01.10.1967 tarihinde Karacabey'de dünyaya gelen Ali Özkan; ilk, orta ve lise öğrenimini Karacabey'de tamamladı.

İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamlayan Özkan, üniversite yıllarından itibaren ülke ve toplum sorunları ile yakından ilgilenirken; siyasi ve sosyal yönden birçok çalışmanın içerisinde sorumluluk üstlendi.

Çok sayıda sivil toplum kuruluşunun çalışmalarına da aktif olarak destek veren Ali Özkan, Karacabey Belediye Başkanı olarak göreve geldiğinden beri vizyonu, yenilikçi bakış açısı, katılımcı ve şeffaf yönetim biçimiyle, ilçeye çağdaş belediyecilik anlayışını kazandırmıştır.

Ali Özkan’ın halkla bütünleşen yaklaşımları, kent yönetimindeki başarılı çizgisi, sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif konulardaki duyarlılığı ve mütevazı kişiliği, hem Bursa hem de Türkiye genelinde sıkça takdir toplamıştır.

Evli ve 2 kız çocuk babası olan Ali Özkan, İngilizce bilmektedir.

Bursa İli, Karacabey İlçe Belediyesi - ©2017